23
mai

Forberedelser til SpeechTEK Europe 2011

Skrevet av Sverre Andreas Holbye

SpeechTEK Europe 2011 logo
SpeechTEK Europe 2011 er like om hjørnet og til tross for trussel fra vulkaner og aske har vi forberedt oss godt på de 5 utfordringene som ble gitt de som sitter i ekspertpanelet:

  1. What role do the environment / context have on the understanding and categorization of special audiences?
  2. Why is an contextual approach critical for success in order to identify scenarios where typical “special audience” technology or usage has something to contribute for ordinary users?
  3. Do we have examples of situations / contexts where members of the general population could be regarded as members of the special population?
  4. Give an example where solutions / techniques targeted for special audiences are used to better facilitate ordinary users?
  5. What are some general categories of UI techniques that can be used for both types of users (e.g. multimodality, redundancy).

På sparket ble vi også bedt om en ekstra demonstrasjon av Textpilot i en egen showcase i forbindelse med Textpilots finaleplass i Multimodal Challenge. Dette gleder vi oss veldig til og ikke minst er det spennende!

Vi vil rapportere fra SpeechTEK Europe via Includes side på Facebook, så er du interessert i å få med deg det siste innen taleteknologi og språkteknologi er det lurt å melde seg inn der. Vi vil legge ut en oppsummering av inntrykkene fra konferansen her på websidene når vi er tilbake på kontoret.

Nå er det bare å krysse fingrene for at ikke askeskyer kommer i veien for å reise over.

Kategori : Nyheter